Тя е сред наистина най-любимите водещи у нас, защото е изчистена от лиготии, надменност и превземки. Нана Гладуиш води "Съдебен спор" от години, а всеки път, когато се наложи да отсъства и да бъде сменена с друг водещ, зрителите надават вой до небесата - не искат друг, искат си Нана.

Гладуиш отдавна е доказала, че е боец, който на два пъти успя да влезе в най-тежката битка с коварната болест и да излезе от нея победител. Пожелаваме й да е здрава и да не се изправя отново пред подобно изпитание!

Днес обаче тя успя пак да ни шокира като разкри за себе си нещо, което никой не е очаквал. Най-малко пък верните й почитатели и последователи, за които Нана е символ на доброта и искреност.

Гладуиш обаче, също така искрена, обяви, че това, което хората не знаят за нея е, че има страшно проклет характер. Не била никак лесна за издържане и мъжът й, както и хората около нея, трябвало наистина много да я обичат, за да я изтърпят.

"Голяма съм проклетия в живота и ежедневието си, и не го крия. Винаги съм с моето си мнение, избухвам лесно и мога да наговоря куп глупости, ако подпаля. Не ги мисля, а после се извинявам задължително. Това всъщност ми е хубавото - че мога да се извиня и да забравя бързо. Обикновено ми минава за час или най-много за ден", разказва Нана.