Комплекси ли избива, връща си, че навремето никой не я харесваше ли... Това се чудят в мрежата последователи на чалгарката Данна. Както знаем, това е Даниела Пирянкова, на която преди години Слави Трифонов даде шанс в предаването си, заедно с Крисия Тодорова.

Крисия обаче си е същата естествена сладурана, за разлика от пълничката тогава Даниелка. От няколко години същата тази Даниелка се е вляла в плявата на чалгата и очевидно й е доста комфортно там. Дотолкова, че става все по-брутална, пошла и дори вулгарна в излъчването и стила си.

Преди минути: Даниела Пирянкова - Данна отврати с визия на гнусна магистралка! (СНИМКИ)

Преди минути Данна отврати свои фенове с чисто нова визия, виждаме я с руса коса, но и дрешки и стойка, прилягащи на един по-специфичен сорт момичета. Че русото не й отива, това е ясно от пръв поглед. Потребителите обаче коментираха предимно излъчването й, което сравниха с това на "гнусна магистралка".

"Данно, Данооо... то тая работа не е като оная. Нямаш ли в теб класата и излъчването, никой не може да ти ги даде, но поне можеш да се научиш как да не се показваш. Виж колежката си Лидия - и тя е чалгаджийка, но няма и грам от просташкото ти излъчване. Крисия няма да я споменаваме дори, на нея и куфарите не можеш да носиш", нахраниха я подобаващо в нета.

Разбира се, това едва ли ще има смисъл, защото кучетата си лаят... А и всеки според акъла си.