Анелия е бременна и очаква дете от най-голямата си любов (както сама го нарича) - бизнесменът Любомир Захаринов. Знаем, че тя вече има своята Ивон Динева от ранния си брак с осеменителя на чалгата Коко Динев, а по-младият от нея Любо също има две деца от бившата си съпруга.

Анелия обаче полудя по него дотам, че докато цял живот не искаше и да чуе за второ раждане, сега е категорична, че го иска. "Искам го, да. Осъзнато и изцяло го искам. Искам да даря с наше дете, плод на голямата ни любов, Любо и съм сигурна, че ако Господ повели, това ще стане", каза преди време в интервю певицата.

Преди минути: Близки на Анелия с шокиращи разкрития за бременността й и Захаринов!

Е, преди дни фенове я видяха на участие с оформено коремче, облечена неприсъщо за нея и движеща се плавно и някак внимателно. А всички останаха убедени, че е бременна.

"Анелия не е бременна, поне за момента не е и съм сигурна в това", заяви нейна много близка приятелка, защото мениджърката на певицата не пожела да дава коментари в неделния ден.

Въпреки думите на приятелката, никой не може да убеди очевидците, че коремчето на Анелия е от бухти, а не от бременност. Така че само времето ще покаже кой прав и кой не. А и е съвсем в реда на нещата певицата да крие, че чака бебе от суеверие.

Източник: България днес