Мачото на българското ни кино - Асен Блатечки отдавна е разделен с бившата си Диляна Попова, от която има второто си дете - Борил. Знаем, че той има по-голяма щерка Катерина, от връзката му с режисьорката Катерина Горанова.

Преди минути: Асен Блатечки шокира Диляна Попова - татуира си... (виж какво - СНИМКА)

Сагата му с двете жени приличаше досущ на латино или турски сериал, като в крайна сметка, след няколко пъти иди ми, дойди ми - ту при едната, ту при другата, Блатечки се раздели и с двете.

Днес обаче, буквално преди минути, той пусна неочаквана снимка в профила си, на която е с рожденика Борил. Момченцето става на осем годинки, но не това е изненадата, а татуса, който показа Асен. Актьорът си е татуирал пръстите на ръцете с буквите от името на сина си като това е най-голямото засвидетелстване на любов, по неговия си начин.

Веднага се появиха коментари и подозрения, че Блатечки е направил това заради Диляна, с която явно копнее да се събере отново. "Очевидно е, че тя му липсва. Татус с името на Борилчо - хайде, де?! Защо не си е татуирал и името на дъщеря си, нея не я ли обича?! Всичко е заради Диляна, защото се усети каква глупост направи като я остави да си тръгне", убедени са потребители.

Сигурно е и че самата Попова е останала като гръмната, но постъпката на Блатечки със сигурност я е трогнала.