Атанас Колев или съвсем му отпусна края, или е толкова хлътнал, че не знае какво прави. След като почти година той и гаджето му Лидия се криеха усилено от фотографите и пазеха в тайна, че са двойка, днес ги виждаме да се целуват страстно.

Случката се разигра преди часове в нощен клуб, където рапърът едва не изяде чалга певицата. Любов между рап и поп-фолк е доста рядко съчетание, но в случая двамата са си паснали чудесно. Жалкото е само, че вместо Лидия да припява рап, Наско Колев е забелязван да си тананика чалга... При това с изрусена коса, но това са подробности.

Преди часове: Атанас Колев страстно целува Лидия в нощен клуб! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Гаджетата видимо се забавляваха добре, а знаем, че Наско е запознал отдавна приятелката си със своето семейство, което я одобрява. Нищо, че пластичните й операции са поне една дузина за крехките й 21 годинки.

Преди часове: Атанас Колев страстно целува Лидия в нощен клуб! (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Лидия не крие, че си е правила носа и то няколко пъти, защото първият лекар у нас, на когото се доверила, буквално се изгаврил с физиономията й. Днес обаче носът й вече е отдавна поправен и е добре. Освен това Лидка си е правила операция и на скулите, пълнила си е устните и е оформяла брадичка.

"Какво ще стане с това лице като минат едни двайсет години, страх ни е да си помислим, но засега изглежда добре. Само че филърите и прочие хич не са безопасни и ако започнеш от невръстна възраст като нейната, после ти изяждат главата и заприличваш на плашило", коментират запознати.