На идиоти ли ни правят продуцентите на "Ергенът" и в частност самият ерген - Евгени Генчев?! Това се чудят близки до талантливия пианист източници, които не скриха изумлението и гнева си. Каква е причината ли?! Възможно най-адекватната, която би предизвикала възмущение - Генчев е не само обвързан, а и сгоден. При това извън "Ергенът".

Да, новината гръмна като експлозив и се разбра, че сладурът от екрана е на практика почти женен (ако с любимата му не са направили и това, за да е сигурна и спокойна от участието му). Жената на Евгени е млада украинка и двамата живеят от доста време под общ покрив в Англия.

Причината Генчев да приеме участието си в шоуто е главно славата, защото в собствената му родина никой не го познава, макар да е наистина популярен в средите си по света.

"Той е свястно момче, но му трябваше рейтинг. А и не се е бутал сам. Продуцентите го поканиха и той прие, да не е луд да се откаже?! С приятелката му са страшно близки, той й подари годежен пръстен с огромен камък. Влюбен е и тя е сигурна, че нито една от гъските в предаването няма да му завърти главата", разкриват скандално източниците.

На практика, която и да спечели формата, ще е само за пред камерите. Връзка между Генчев и някоя от момите, така и не се очаква.