Мълниеносен бе разводът на Наталия Кобилкина и Такис Дретакис, за който тя твърдеше, че е по взаимно съгласие и без конкретна причина. По думите й, двамата много се разбирали, обичали и подкрепяли, но всеки човек трябвало да се развива в живота си, а тяхното общо развитие спряло... Бля, бля, бля... Думи, думи, от които, разбира се, рускинята цели да измъква пари с курсовете и обученията си.

Истината обаче и този път видя бял свят, макар и малко по-късно. И тя няма нищо общо с розовите балони и личностното развитие на Кобилкина, а е съвсем прозаична. Разкриха я близки до бившото вече семейство и са категорични - не Наталия, а Такис е поискал развода.

"Той просто не можеше вече да търпи. Кротък е много, търпелив, добър, тя затова и си го избра точно него, но и неговата чаша преля. Не стига, че Наталия постоянно е заета със себе си - със своите занимания, със своята слава, със своята работа, със своите пари, със своите хобита и желания, ами нищо не побарваше в къщата. И не само, че не е домакиня, което може да се разбере и от дете, но и от много време не даваше на Такис в леглото. Все няма време, все е изморена, все има уебинари да записва. Е, ами дойде му до гуша", разказват източниците.

И какво излиза на практика, че Кобилкина ни е правила на идиоти всички тези години с курсовете и съветите си към жените, които самата тя изобщо не практикува. Взима си парите от балъчките, които е съветвала и палците на краката на мъжете си да смучат, а тя им се хили зад гърба и си живурка. Евала!