Честити 23 години на по-малката сестра на Валери Божинов! Михаела Ангелова взриви мрежата с визия, която е коренно подобрена от преди. Младата дама се е превърнала в супер мацка, а мнозина коментират, че това е благодарение на някои подобрения, които е предприела. Едно от тях, разбира се, са по-сочните устни, но личи, че са направени с мярка.

Правила ли си е нещо: Сестрата на Валери Божинов стана страшна мацка! (СНИМКИ + подробности)

Да не забравяме, че Михаела е първа дружка с бившата съпруга на брат си - Николета Лозанова, която редовно й дава съвети за стайлинг, грим и всичко, което една жена трябва да направи със себе си, за да е "топ".

Рождения си ден Михаела отпразнува със своето гадже - футболистът от "Левски" Андриан Краев. Ритнитопковецът май реално е луд от любов по нея, защото удари една искрено романтична "тирада" в мрежата по случай празника й.

Правила ли си е нещо: Сестрата на Валери Божинов стана страшна мацка! (СНИМКИ + подробности) - Снимка 2

"Ти си не просто моята любима, ти си другата част от моето сърце", написа Краев и изненада Мишето със стая, пълна с цветя, подаръци и червени балони във формата на сърчица. Мъдреше се и едно голямо плюшено мече - панда.

Разбира се, Николета и Алисия не пропуснаха да честитят на сестричката на Божигол. Михаела е близка и с Алисия, но неколкократно е давала да се разбере, че с НиЛо си пасват повече.