До днес една от най-емблематичните холивудски двойки в киното си остават обреченият Джак и депресивната Роуз от „Титаник“, изиграни блестящо от Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет. Двамата останаха близки приятели близо 30 години след излизането на филма. Дали романсът им е имал.  „цуни-гуни“ продължение в истинския живот, е една от най-големите загадки.

В интервю за сп. „Нюзуик“ актрисата повдигна малко завесата над отношенията си с Лео ди Каприо през 1997 г. на снимачната площадка на „Титаник“. Тя споделя, че с колегата си трудно заснели култовата целувка на палубата на обречения кораб. Корсетът й стягал, а на Леонардо му било смешно – така сцената трябвало да бъде заснета няколко пъти на фона на бързо отминаващия залез.

А що се отнася до дружбата с Ди Каприе, актрисата удобно пропуска да спомене имало ли е в нея интимент елемент. И заявява, че едва ли някой се интересува от толкова стари истории. Разбира се, греши! Отдавна се правят залагания дали актьорът е преспал с една година по-младата си колежка по време или непосредствено след снимките на филма. Ако трябва да обобщим, по-голямата част от играчите залагат на „да, двамата са били интимни“.

Източник: „Уикенд“