Тя е талантлива и е едва на 18 години. Тереза Тодорова от Русе определено има бъдеще пред себе си, но истинският шанс й се даде в "Шоуто на Слави", където тя бе първото откритие на Ку-ку бенд и Дългия. След нея се състоя кастинг за партньорка на малкия г-н Андреев и дойде Крисия Тодорова.

Докато Крисия, която е набор на Тереза, все още прилича на дете - тя си остана съвсем натурална и непринудена - както визуално, така и като поведение, то Тодорова е.. как да се изразим... срамота!

ПОЗОР: Талантливата 18-годишна Тереза Тодорова прилича на напращяла евтина магистралка! (Слави е бесен - СНИМКИ)

Певицата шокира и дори отврати мнозина с последните си снимки, на които ясно личи, че се е наблъскала с кило силикон и то така, че бомбите й стоят като футболни топки върху кльощавото й тяло. Тереза е почти анорексична на килограми, затова не спира да си пери моцарелите като постоянно пуска разголени и провокативни фотоси.

ПОЗОР: Талантливата 18-годишна Тереза Тодорова прилича на напращяла евтина магистралка! (Слави е бесен - СНИМКИ) - Снимка 2

Нищо общо нито с чаровното момиченце, което беше преди, нито дори с приятелката си Крисия, която очевидно не иска да я смятат да евтина магистралка.

Близки до Тереза разкриха, че самият Слави Трифонов се вбесил на вида й и се заканил да я овика затова, че вместо да залага на таланта си, буди най-ниските страсти у мъжете.

"Затова ли беше всичко - целия труд, усилия... за да "лъскат" разни дърти ч@киджии на снимките й?!", гневял се шоуменът.