Цеца Величкович се позлати. Певицата гушна педетдесет хиляди евро само за един час пеене. По време на участие на ромска сватба, където е развличала над 1500 гости.

Цеца беше специален гост на събитието, което се проведе в покрайнините на Белград. Сватбата беше една от най-пищните, а самата булка цялата в злато. Социалните мрежи буквално пламнаха, след като Цеца беше заснета на купона. И освен нея, на сцената се изяви и Аджа Лукас.

Според присъстващи, най-много пари са били раздадени за бакшиши на изпълнителите, а Цеца е получила над 50 000 евро за един час пеене. И то само от хонорари. Колко е прибрала певицата за изпълнение на музикални желания, историята мълчи, но изпълнителката е направила наистина забележително парти.

След Лукас и Величкович, на партито са се изявили Беки Бекич и Борко Радивочевич, а програмата до сутринта е водена от водещия на риалити шоуто "Задруга" - Бора Сантана.

Позлатиха я! Цеца гушна 50 бона за 1 час (IСнимки и видео)


Коментира се още, че тортата вероятно е била най-голямата правена някога в Сърбия.

Позлатиха я! Цеца гушна 50 бона за 1 час (IСнимки и видео) - Снимка 2

Това е второ частно тържество, за което се говори, че певицата е получила астрономически хонорар. Преди няколко години тя пя на частно парти в България, заедно с Лепа Брена и Глория. Сумата, която трите си разделиха трите по онова време беше около 100 000 лева. Цифра, която беше зашеметяваща за времето си.
 

Позлатиха я! Цеца гушна 50 бона за 1 час (IСнимки и видео) - Снимка 3

Позлатиха я! Цеца гушна 50 бона за 1 час (IСнимки и видео) - Снимка 4