Тя беше луда по него цели три месеца и дори многократно премина границата на самоунижението. Е, стига му толкова. Явно Елена от "Ергенът" се освести и тотално отсвири Евгени Генчев - не само от живота, но и от мислите си.

Доказателството за това не е фактът, че тя не посети нито един от концертите му (някои можеха да предположат, че е реакция на наранена и обидена жена). Нищо подобно. Преди дни Елена-Антоанета беше спипана на улицата в Пловдив (родния й град), където... се целуваше като подивяла с непознат, но мноого горещ мъж.

Ако трябва да сме точни, двамата не бяха насред улицата, а седнали в едно от малките и кипри заведения в Стария град, а около тях, за късмет, нямаше много хора.

"В полупразната градина на заведението те си гукаха влюбено, а тя имаше същата физиономия, с която гледаше и Генчо като точеше лиги по него. Пичът я беше прегърнал през кръста, а тя се натискаше в него почти през цялото време като вместо кафета или каквото там пиеха, се изпиваха един друг", разкриха сензационно очевидци на гледката.

Тепърва ще се разбере кой е щастливецът, а засега е ясно само, че е доста по-висок от пианиста, също мургав и с доста добро телосложение. На възраст изглеждал набор на Елена или максимум с няколко лета по-голям.