След като на няколко пъти ги разделяха и събираха, краят на връзката между Виктор Стоянов и Мария Тарашманова е факт. Двамата са взели решението окончателно като дори са изтрили общите си снимки в мрежите и са спрели да се следват.

Само преди дни се появи кратко импровизирано видео интервю с Виктор от улицата, на което той изглеждаше видимо умърлушен и унил. Перманентната му усмивка беше повече от кисела и личеше как се опитва да се усмихне, насилва се, но не се получава. Каква била причината... Мария си тръгна от живота му.

Помним, че едва преди месец Тарашманова показа любовта си към бившия Ерген по адски мил начин и му посвети дълго романтично послание в нета. То бе по случай рождения му ден, а момичето наистина изглеждаше откровено влюбено.

Близки до нея признаха, че това е така и тя все още силно обича Виктор. Но отказала да се бори с вятърни мелници и да бъде на втори план в живота му. Стоянов имал мания за слава, за кариера и постоянно искал да се бута в редиците на известните, докато Мария мечтаела за спокоен и щастлив живот из горите, в пътешествия и уединение с любимия.

"Той постоянно е зает, около него нон-стоп има жени, които му се навират, но той ги четка, защото му вдигали рейтинга. Не мога така повече", отсякла наскоро Мария, а Виктор бил съсипан. Дали ще се съберат отново?!