Край! След поредица от изневери, раздели и събирания, бракът на Демир Доган и Памела Жейнова приключи. Новината беше потвърдена официално, а причината за краха е, че бившата гимнастичка не може да понася повече кошмарът, в който живее.

Както знаем, миналата година тя напусна Демир и публично оповести това в мрежата като разкри, че синът на Доган за пореден път й изневерява. Памела станала свидетел на разговор в дома им, когато любовницата на Демир се обадила и се чуло: "Как си, бебче?!"... Бебче ли - Памела побесня и избяга от предателя, но по-късно той се извини и тя му даде нов шанс.

Е, Жейнова явно се е убедила, че хората не се променят, а поредните шансове само им дават зелена светлина да нараняват отново. Отделно от това и скандалите и разкритията покрай свекъра й Ахмед Доган, който беше уличен в редица незаконни и престъпни дейности, допълнително я изнервило.

Тя е изтрила профилите си в мрежите, те са недостъпни и няма никакви публикувани снимки или постове. Явно Жейнова не иска да бъде повече свързвана с тази фамилия, но ще настоява за подобаваща издръжка, с която да отглежда нормално двете деца от Демир.

"Няма да се върна назад. Той ще разбере какво е имал и сам го е накарал да избяга", споделя Памела.

Източник: Crimesbg.com