Край! Любовта между Лидия и Атанас Колев вече е в историята. Нещо повече - тя се превърна в омраза в сърцето на младата певица, която избяга от гаджето си заради системен тормоз и побой.

Да, не само кака й Мария е яла шамари от Миро Дзвера. Лидия е била жестоко бита от рапъра в последните месеци, а съседите им в квартал "Флора парк", където живееха заедно, на няколко пъти са подавали жалби в полицията. Те чували как Лидия пищи и плаче, а Колев крещи по нея и я налага.

Домът на младата двойка е собственост на колежката на Лидия - Емануела, която им го дала под наем. Бургаското девойче обаче си събрало нещата и си било камшика, преди да отнесе поредния бой от иначе миловидния и културен Наско.

Източници разкриха, че Колев е започнал да се друса и дрогата го превърнала в чудовище. Той унижавал брутално Лидия, карал я да му лиже обувките и да лази в краката му, обиждал я с най-гнусните епитети и какво ли още не. Чалга дивата плачела, но не смеела да се оплаче, за да не стане за смях и клюки на хората.

"Е, тя вече не издържа. Не й пука какво и дали ще говорят за нея, а иска само да се махне", разкриха близки до нея хора. Самата Лидия мразела Колев в червата си и била убедена, че ще си го получи. "Ти си нищожество! Боклук, който не може да се мери с мъжете и вдига ръка на жена", креснала му Лидия на изпроводяк.