Евгени Генчев и Валерия Георгиева вече са в историята - като двойка, разбира се. Иначе, да са живи и здрави, всеки продължава по неговия си път. Много време отне на двамата да се решат да проговорят и да престанат с цирковете и постановките, че все още са годеници.

Истината е, че не са годеници от поне два месеца, но продължаваха да хвърлят прах в очите на всички, заради договора с формата. Знаем, че през първия сезон Виктор Стоянов и Виктория Капитонова не бяха заедно и ден, но си го признаха още в края на предаването.

Затова продуцентите настояли Евгени и Валерия да поиграят малко театър, за да повярват хората, че любовта все пак е възможна и може да се случи в тв-риалити.

Когато интересът към тях започна да намалява обаче, Евгени реши да говори и веднъж завинаги да приключи фиаското, за да го оставят на мира. Пианистът признал официално, че неговата Вал вече не е неговата Вал и й желае успех и късмет занапред.

А причината, поради която двамата се разделят, е тоталното им разминаване в темпераментите и чувствителността. Докато Евгени е по-топъл, мек и романтичен, то Валерия била като ледената кралица и във връзката им.

"Студена като лед, това е Валерия. Евгени така и не успя да пробие тази черупка и да разгадае това безизразно изражение. Твърдо не са един за друг", коментират и близки до него.