Край! Златка Райкова и Карен Хачатрян приключиха любовната си приказка и са в развод. Новината беше потвърдена от близки на арменеца, който се изнесъл от дома им със Златка още преди месец. А наскоро той изтри и профила си в Инстаграм, който очевидно държеше по настояване на плеймейтката, умираща да го играе "щастлива" пред хората.

Е, в този момент обаче Златка не само не е хепи, ами и се чуди как да замаже положението и да се престори, че това е поредната лъжа за иначе перфектното й семейство. Семейство, което тя самата разби с мръсотиите си. Това е и причината Карен да се отврати и да си тръгне.

Хачатрян отдавна чувал слухове за любовните похождения на жена си извън брачното им ложе, но първоначално не повярвал. Считал, че това са измислици, защото е известна - поне тя го уверявала в това. После обаче попаднал на неин скрит чат във Вайбър, който му изправил косите. Ясно защо - бил с любовника й, а думите в него били повече от мръснишки.

Карен разбрал, че благоверната му си ляга с доста по-възрастен от него чичак, който гълтал виагра и я задоволявал не само с ласки, но и с подаръци. А, както знаем и както самата тя е признавала, Райкова иска секс поне по три пъти дневно, иначе откачала.

Източник: Crimesbg.com