Сървайвър 7 скоро ще започне да се снима като последното, което ще бъде уточнено, е мястото на снимките. За момента се говори, че това ще бъде част от Доминикана, но се очаква потвърждение. Това, което беше официално потвърдено обаче, са имената на звездите, които ще влязат в предизвикателството тази година.

Първият, който се знаеше отдавна и е вече сигурен, е Благой Георгиев. Джизъса ще трябва да остави младата си невеста Полина Спасова за месеци, за да се бори за победата и оцеляването. Заедно с него ще бъде бившият му приятел и впоследствие баджанак - Георги Валентинов (сещате се - старото гадже на Златка Райкова, от което футболистът отмъкна силиконката).

В Сървайвър влиза още устатата кулинарка Божана Кацарова, както и моделът Марго Купър, която преди време заяви, че не знае български. Моделът Иван Булкин и инфлуенсърката Стефани Разсолков също са в списъка, както и обичаните актьори Снежана Макавеева и Филип Буков.

Буков също ще трябва да се раздели временно с гаджето, което крие, а наскоро призна, че е влюбен и връзката им е доста сериозна. Филип и останалите ще бъдат в групата на известните в Сървайвър, а срещу тях ще се изправят още толкова бойци, чиито имена тепърва ще станат ясни.