Участникът в "Игри на волята", който се радваше на завиден брой мераклийки, безспорно е Благомир Мастагарков. Както знаем, той е модел, което накара мало и голямо да точи лиги пред екрана. Е, Благо не грабна победата, но заяви, че е доволен от представянето си и че е успял да надвие себе си, което е най-важното.

Разбира се, в интервюто му наскоро един от първите въпроси бе свързан с щекотливата тема за бръмчалката Денислава Велкова и "кекса" между тях. Знаем, че седмици наред се носеха слухове за това как Денито е "оправила" Елвиса, Мастагарков и Рълев, но в крайна сметка само Иван Рълев си призна за "джиджи-биджито" с нея.

Първо Мартин отрече твърдо за каквито и да било интимни отношения с Велкова, а сега го направи и Мастагарков. "Връзката или забежките, които ми приписват с момичето от формата, са пълна измислица и нямат нищо общо с реалността. Не съм бил и нямам никакво желание да бъда с Денислава, дори и за веднъж. Тя не е жената, която бих харесал и която би ме привлякла", заяви моделът.

Колкото до жената, с която е сега, той призна, че такава няма, но смята да поправи грешката си, защото вече е на възраст, в която трябва да се замисли за връзка.

Източник: Crimesbg.com