Какво става с Мика Стоичкова и бременна ли е щерката на Камата?! Това се питат масово нейни последователи в нета, след снимките, които тя качи преди часове в Инстаграм. На тях Мика е видимо подмладена, облечена като тийнейджърка и развяла огромни... бомби.

Знаем, че обикновено това се случва по три причини - силикон, бременност и напълняване. При Мика изключваме твърдо третото, защото си личи, че килограми не е качила, не и от ядене.

Потресе мрежата: Мика Стоичкова показа огромни... (бременна ли е от "ученика" - СНИМКИ)

Остават вариантите да е бременна или да е легнала под ножа, но помним, че по празниците тя сподели, че й се е паднал късмет бебе и с удоволствие би родила братче на щерка си Миа. От месеци пък Мика е лудо, невероятно лудо влюбена в по-малкия от нея Йордан Георгиев и нищо чудно да е сбъднала мечтата си.

Потресе мрежата: Мика Стоичкова показа огромни... (бременна ли е от "ученика" - СНИМКИ) - Снимка 2

Откакто се появи със своя Данчо, Мика търпи непрестанни подмятания, че се е хванала с по-малкото си братче, с ученик, с абитуриент и какво ли още не. Защото, дори и по-малък от Стоичкова, Георгиев изглежда още по-малък от реалната си възраст. Нещо, което при жените е хубаво, но при мъжете понякога играе лоша шега.

Каквато и да е причината за промяната във визията на Мика, важното е, че тя и Йордан са щастливи и заедно.