Тази мома определено беше сред любимките на Ергенът 3 - Алек Младенов и многократно си личеше, че го разпалва, но той успя да се въздържи. Все пак го излъчваха в национален ефир, а и самият синеочко гледаше да вае образ на интелигентен и възпитан млад мъж.

Е, друг обаче не устиска и се възрадва на прелестите и сексуалните умения на Теа. Да, Теа де Анджелис е тази, която скандализира преди ден всички със запис на креватните си подвизи. Тя го направи в буквалния смисъл и се отдаде изцяло на Симеон, след като преди него имаше взимане-даване с музиканта от Х Фактор Константин Ковачев.

Коцето, който й свиреше и дори правеше серенади обаче, не можа да се конкурира със Симеон. Последният първоначално бе във вражда с Теа и тя се скъсваше да го плюе и обижда, а после му седна на... да, на същото място.

Танцьорката замъкна Симеон първо в тоалетните на онлайн риалити формата, в който участват и там започна да го целува страстно. Самата Теа беше по бельо, а Симеон я награби като пригладнял вълк.

А втория път бе във фитнеса, където двамата стигнаха до края, без на Теа да й мигне окото, камо ли да изпитва неудобство, че цяла България я гледа.

Източник: Crimesbg.com