40 кила закова Светлана Гущерова, а имало дни, в които кантарът сочел и леко надолу. Това си признава самата бивша плеймейтка, която вече е и майка на три деца. Въпреки многото раждания обаче, тя никога през живота си не е била толкова кльощава.

Прави впечатление, че Светлана дори се е изкривила от слабост и реално няма вид на здрав човек. Според запознати и хора, които са се сблъсквали с проблема, Гущерова развива анорексия. Още по-шокираща е обаче причината за това и тя се оказа... мъжът й.

Знаем, че Светлана трепери от ужас само при мисълта, че Християн може да я зареже и да се прости с охолния начин на живот. Затова го слуша и изпълнява всяко негово желание, понякога дори и още преди да го е намислил. Една от най-големите мании на дебеличкия Хриси били слабите жени - противоположностите се привличат, нали?!

Гущеров не спирал да плюска, но постоянно повтарял на Светлана, че трябва да внимава да не качи и грам. "Гледай ги какви са трътки, отпуснати, тресат им се сланините", с презрение коментирал Християн пред жена си докато гледали телевизия или шофирали по улиците.

"Светлето отдавна яде малко, но вече храната й прилича на пилешка дажба. Буквално гладува, за да не стане "дебела" и мъжлето й да не я харесва. Това е безумие, чист тормоз, от който може да свърши зле", коментират нейни познати.