Рожденичка беше вчера, на 8 октомври, Лена Бориславова. Бившата дясна ръка на екс премиера - Кирил Петков, за която масово се говореше, че не му е само "дясна ръка", чукна 33 лазарника.

Потресаващи снимки на Лена Бориславова взривиха мрежата! (виж ги тук + подробности)

Къде, как и с кого е вдигнала тостовете Лена, още не е ясно, нито какво й е подарил самият Петков (несъмнено се е отсрамил за празника й). Самата Бориславова не пусна нищо в мрежата (нали не е кифла), а единственото, което направи, бе да смени профилната си снимка. На новото фото тя е в спортно-елегантен стил.

Потресаващи снимки на Лена Бориславова взривиха мрежата! (виж ги тук + подробности) - Снимка 2

Именно снимки на Лена обаче взривиха мрежата от коментари, защото според мнозина, лицето й изглежда състарено за 33-годишна млада жена. Уточняваме, че Бориславова е съвсем естествена и не се е подлагала на разкрасителни процедури.

Потребители не спират да качват фотоси в нета, на които ясно се вижда поотпуснатата вече кожа на младата дама, първите оформени бръчки и ярко изразена липса на плътност в областта на скулите, под очите, където са се оформили дори линии.

"Да се вземе в ръце и да се погрижи за кожата си, че на 40 не можем да я мислим", казват едни. Докато пък други моментално ги контрират и поздравяват Лена затова, че не е пластмаса като много други.