От "Ергенът" опитаха да изпързалят зрителите, че Алек Младенов и Валерия Дакова не са правили с*кс в морето, което в началото беше очевидно. А и самата Вал го призна, дори по-скоро се похвали... Разбира се, от продукцията трябва внимателно да следват правилата, които строго забраняват подобни волности по време на снимките, за да не се превърнат във вакханалия.

Публична тайна е, че подобен род крайни интимности е имало и през първите два сезона, но никой няма да го признае - с изключение на предишни участнички, които обявиха на глас истината в няколко подкаста.

Е, щом Валерия смънка, че е излъгала и била иронична, за да дразни останалите моми, зрителите в групите в мрежата се заинатиха и откриха доказателства.

В една от фен групите на "Ергенът" се появиха снимки, над които хората питат какво, аджеба, държи Валерия в ръчичката си?! А отговорите бяха - гащите си!... Видяхме я, че тя влиза в морето с роклята, защо й е да си сваля бикините и да ги държи в ръка, освен, за да може синеочкото Алек да проникне по-удобно в нея...

"Ясно е, че са се "напърцали", но защо ни правят на маймуни?! То беше очевидно още в началото, че онзи е станал на кокал, а тя две не види от мерак", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com