Ще я харесате ли така?! Ако, разбира се, първо я познаете. Става дума за новата жена на Благо Джизъса - Полина Спасова, която се появи в нета с тотално сменен фейс. Не, булката от Велинград не се е подложила на нова пластична интервенция (не, че предишните й са малко), а просто си е сменила цвета на косата.

Потрес: Това Полина на Благо Джизъса ли е?! (вижте я руса - СНИМКИ)

Съпругата на Благой Георгиев реши да попита последователите си как я харесват повече и дали да не мине в тима на блондинките. Оказа се, че преди време тя е била руса и то няколко години. А сега се чуди дали да не се вапца отново.

Е, за нейно съжаление, потребителите твърдо не я харесаха руса като някои дори заявиха, че каквато е мургава в лицето, прилича на циганка. Други пък моментално надушиха нещо любопитно и си "направиха устата" да разберат защо Полина иска да е руса - на Златка Райкова ли ще подражава?!

Знаем, че преди дни Спасова открито заяви в нета, че намира Русата Златка за много красива жена, в което някои веднага надушиха женска ревност и дори несигурност.

"Така де, Златка поне беше известна като се хвана Благой с нея, а тази кой я знаеше?! С времето ще добива все по-големи комплекси по тази тема и тепърва ще я гледаме да се преобразява с цел да блесне", сигурни са потребители.