Разводът между Благой Георгиев и Полина Спасова вече е в ход, а засега поне се знае, че инициаторът на тази стъпка е велинградчанката. Младата булка на Джизъса обаче била подтикната към решението от неговото поведение, което, особено след сватбата, станало брутално.

Бившият фитболист, който в момента се лензи с любовницата си Татяна в Сървайвър, започнал тотално да пренебрегва жена си. Никакви нежности, никакви мили думи, никакви жестове... само нагон и то, когато на него му се прииска.

Полина съобщи не само за развода, но и за това, че родителите й са плътно зад нея и я подкрепят изцяло. А близки до семейството й шокираха всички като разкриха, че бащата на Спасова едва не удушил Благой с голи ръце. Но се ядосвал и на щерка си, на която се скъсали да говорят да не се омъжва за него, но тя си знаела своето.

"Това момченце, дето цялата страна го знае, че не може да си държи гащите вдигнати, още преди сватбата съм го гледал. Били сме заедно в хотела толкова пъти - като минеше някоя по-засукана мома и му изтичаха очите. Правеше се, че не гледа, но аз съм мъж, не на мене тия", разказвал бащата на Полина - убеден, че Георгиев ще си остане женкар и до дълбока старост.

Родителката на Спасова била напълно съгласна с мъжа си и дори имала луди скандали с дъщеря си да зареже Благо, но влюбената тогава Полина не искала и да чуе.