Мария или просто Мара Отварачката, както си я знаем от време оно, пък и й отива, не се реши на развод с мъжа си Мирослав Соколов. Двамата останаха заедно след поредица от скандали, обиди, крясъци и физическа саморазправа, след две от които Марчето стигна до жалби в полицията.

Е, после ги оттегли като заяви, че видиш ли, тя и Миро Дзвера били много страстни и бурни натури и не понасяли скучния и еднообразен живот. Сигурно затова я шамари ли, какво ли... Но щом на певачката й харесва...

Мнозина се майтапят, че скоро ежедневието й отново ще се "разнообрази" и Миро ще я подхване така, че като нищо пак да отскочи до органите на реда, защото... Ами защото чалгарката се постна в поредната провокативна сесия, в която се е разчекнала до непознат младеж.

Видно е, че въпросният е по-млад от нея, а Марчето напира да го правят в сеното - чак и бала са й подсигурили. Тя вече е руса, за което мнозина я укоряват, но по-важното е, че нейничкият Миро е ревнив и надали ще му се понравят позите, в които вижда женичката си.

Е, разбира се, става дума за новото видео на Мария, но като имаме предвид, че Дзвера не беше съгласен дори да работи и тя заряза работата си заради него, представяме си каква ще е "радостта" му сега...

Източник: Crimesbg.com