Неспасяем случай! Факт! Това е Благой Георгиев, но за жалост не го казваме с хубаво, нито дори с чувство за хумор... Буквално ден, след като гръмна новината за поредната му раздяла - тази с Ивана Главчева, всички очакваха реакцията на футболиста.

При все, че се разбра колко бясна и дори отвратена е дъщерята на Ванко 1 от подлата изневяра на Благо, се предполагаше поне той да е или по-тих от водата, или разкаян, или дори да се опита да си я върне с някой романтичен жест в мрежата.

Е, не би! Първата и единствена до момента реакция на Джизъса е меко казано потресаваща. Той "обясни" раздялата с поредната "любов на живота си", пускайки снимки как... купонясва и пет пари не дава.

Георгиев се похвали как се весели и се залива от смях в столично популярно заведение, в което има ситуиран трабант. Вместо да каже, че си иска обратно Ивана, той обяви, че иска трабант. Трабант бе, трабант...

"Тоя галош е тотално невменяем, а щерката на Ванко 1 банкет трябва да вдигне, че се е отървала. При това, без да надуе корема, че го знаем Благо как ги работи на конвейер", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com