Михаела Филева цъфна без бельо в "Гласът на България"!

Ако се чудите накъде гледат всички участници, които се явяват на кастингите на тъмно в „Гласът на България“, със сигурност не е към очите на Михаела Филева. [caption id="attachment_622180" align="aligncenter" width="300"]Михаела Филева Певицата Михаела Филева цъфна без бельо в ефир[/caption] Иначе миловидната треньорка, която с коментарите си не предизвиква особени провокации, вдига адреналина и на талантите, и на колегите си с ултра късата рокля, с която е облечена.

Още по-предизвикателното в тоалета й обаче са черните ленти, с които завършват чорапите й, наподобяващи жартиери. Те излизат на показ всеки път, когато Михаела се наведе, надупи или разтвори крака.

Това разсейвало напрегнатите участници от мъжки пол на сцената, издават самите те. Момчетата дори се обзалагали, че Михаела е или с микроскопично бельо, или изцяло дибидюс. Защото нямало никакви ръбове, които да личат под роклята й. Въпреки че да ходиш без гащи при тази дължина на тоалета би било твърде рисковано, не е невъзможно Филева да се е повлияла от колежката си по стол и кралица на провокациите Камелия. Русата сексбомба на попфолка неведнъж е споделяла, че според нея бельото само ограничава жените да се чувстват добре в кожата си и да са готови да експериментират. В този сезон на музикалното шоу Михаела и Камелия го играят комбина срещу мъжете и демонстрират женска дружба. Ако Филева е потърсила съвет как да поочупи малко своята свенлива природа, ясно е кой я научил на това-онова, смеят се в шоусредите, пише вестник "Уикенд".