Венелин Петков и жената, която му роди две деца - Николета Маданска, явно са приключили окончателно отношенията си. Мнозина се надяваха двамата да се съберат и да успеят да си изгладят различията - ако не в името на любовта, то поне в името на отрочетата си, но... уви.

Нещо повече - бившият телевизионер Петков изуми мрежата и потребителите се чудят колко жесток може да бъдеш, за да причиниш това на семейството си. А именно - той не прекарал Коледа с Николета и децата си, а самосиндикално като ерген.

Маданска пусна снимки от своята Коледа, която посрещна с децата и родителите си в бащината къща в Лозев. Докато Венелин си снима елхичката, но в неговия дом в Бистрица, който е на другия край на столицата. Очевидно е, че двойката е останала разделена и за празниците, но въпреки че децата им са още малки, е невъзможно да не са питали за баща си, коментират в нета.

А близки до Маданска са бесни на Петков, който с гадния си характер успял да направи Николета нещастна.

"Той не се търпи, но жалкото е, че тя го осъзна късно. Иначе да - Венелин е умен и интелигентен, но да си му жена е коренно различно от това да си му гадже. У дома постоянно е кисел, навъсен, груб, целият свят му е крив. И що, щото не успя да се задържи висотата на поста си в телевизията, ама кой му е виновен", коментират източниците.