Разбира се, че е бясна и разбира се, че й пука. Дори това, което прави, за да си отмъсти, ясно показва, че й дреме, но... женски истории. Знаем, че Кали беше зарязана от мъжа, в когото беше и очевидно още е влюбена - пловдивския фармацевтичен наследник Атанас, по прякор Наско Салфетката.

Той е по-млад от певицата и за разлика от нея, все още е бездетен. Затова и силно настоявал тя да му роди дете. Самата Кали също казваше в поредица интервюта, че иска да има и четвърто бебе, само защото то ще е от Атанас. "Обожавам този мъж и да, искам да му родя дете", уверяваше Кали.

Потрес: Кали вирна краката, за да отмъсти на Атанас, че я заряза! ("най-добрата поза" - налива масло певицата)

Работата е там обаче, че заради възрастта си, тя вече все по-трудно може да зачене, а и хормоналните терапии не дали резултат. В един момент на Атанас му омръзнало да чака, отчаял се и решил да си намери по-подходяща жена. Останалото го знаем - край на връзката и всеки по пътя си.

Кали обаче явно не може току-така да се примири с факта, че е получила червен картон, а не го е дала тя. Затова реши по всички възможни начини да дразни Наско и да го кара да ревнува. Тя пусна снимка с двама колеги музиканти, на която е вирнала краката, но и смигва закачливо с текстче за най-добрата поза, която била поезия или проза...

"Иска да го побърка, но не се усеща, че мъжете също не са тъпи и са наясно, че подобни "парчета" показват чувства", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com