Цвети Петрова се прави на много "отворена", но трепери за Криско!

Цвети и Криско бяха действително разделени за известно време, а после пак се помириха и събраха. В мрежата бившата стюардеса го раздаваше много "отворена" и голям непукист, като даваше вид, че едва ли не рапърът е драпал за помирението и любовта й. Е, оказа се, че е точно обратното и за това се издаде самата тя.

В профила си Петрова разкри, че у дома им Кристиан Талев не подхваща абсолютно нищо. Той гледал на нея като на домакинята, която е длъжна да чисти, да готви и да се грижи за цялата къщна работа. Цветелина сподели това като упрек към мъжа си, но де факто с тези думи се издаде, че е съгласна на всичко, само да не го изтърве.

Потребители веднага я погнаха с коментари от сорта: "Нали сте много богати и Криско вади луди пари?! Не може ли толкова да ти наеме една помощница, която да идва и да ви чисти?! Има си фирми за тая работа?!... О, да! Извинявайте! Забравихме, че Талев е габровче и се стиска дори за стотинките", смеят се зевзеци.

Разбира се, имаше и дами, които споделиха, че имат същата участ в домовете си и мъжете им за нищо не стават, но пък и те се зачудиха с какво тогава толкова парадира Цветито в ежедневието си. "Май само едните селфита ти останаха, че сама да си въобразяваш и да вярваш, че живееш като принцеса", коментират в нета.