Водещата Диана Любенова се слави с железни нерви и отиграно поведение, когато е пред камерите в ефир (все пак има десетилетия опит зад гърба си), но този път едва се сдържа. Личеше си, че е на ръба на нервна криза и то по вина на иначе мила и усмихната участничка от "Ергенът".

Случката се разигра през уикенда, когато на гости й беше изгонената от Евгени Генчев - Евгения Миланова, водеща се "бизнесдама". Не е ясно каква точно бизнесдама е Евгения, на която не чухме гласа през цялото време, но лошото е, че почти не го чу и Диана. Камо ли да успее да долови и да извади наяве някаква мисъл, за пред зрителите.

Потрес: Диана Любенова на ръба на нервна криза заради участничка от "Ергенът"! (ВИЖ ТУК - СНИМКИ)

От началото, та до края на така нареченото интервю, Евгения мънкаше и отговаряше скучно, безлично и едносрично на въпросите на Любенова. Тя обясни как всички момичета във формата били много добри, всичките имали достойнства, но били с различни характери.

Не пожела да вземе отношение по темата за скандалите в къщата, защото не обичала да заема страна в конфликт. А за пианиста ерген каза само, че е добро момче, но не са успели да си поговорят и да се опознаят... Абе, скука, та скука на ента степен.

Зрителите прихнаха в кикот, а се виждаше и че Диана Любенова брои минутите до приключването на този ужас, наречен интервю с Евгения.