Симона Загорова е хвърлила в потрес хората от близкото си обкръжение с това, което прави с дъщеря си Галина. Това разкриха източници от приятелския й кръг като са убедени, че отношението на Мони ще съсипе малката и ще я направи кофти човече като порасне.

Работата е там, че Симона разглезила детето си до краен предел и му позволявала всичко, дори и да се тръшка, реве и крещи пред познати и непознати, в магазините също. Никакъв контрол, никакви наказания, нищо - Галина правела, каквото си поиска и се качвала на главата на родителката си ката ден.

Веднъж дори я заключила в стаята и отказала да се върне и да отвори вратата, а Симона не успяла да отиде на уговорено участие. По-любопитното е, че Глория, която винаги е възпитавала Мони строго, сега била най-добрата баба и двойно повече лигавела внучка си от Загорова.

"Симона стана сериозно момиче, заради това, че като малка Глория доста я "стягаше". Че и шамари е яла, и наказания е имала. А сега какво - Галинка и на главата им да се "изходи", ще й кажат браво. Не става така. Така само ще възпитат едно нахално и егоистично дете, което ще има да си пати в живота напред заради характерчето си. Още е малка и нещата са поправими, но дано Мони да се усети", коментират източниците.