То бива свобода на езика и словото, но чак дотам... Мрежата буквално бе взривена от изказване на не кой да е, а от родния баща на Айлин Бобева. Мацката, която всички обявиха за най-голямата флиртаджийка в "Ергенът" и която се бори със зъби и с нокти за вниманието на Евгени Генчев, преди дни бе спрягана за бившо гадже на чалгаря Меди.

Явно това направи мегдан за доста коментари, някои от които повече от хапливи. Изведнъж, ни в клин, нито пък в ръкав, се включи таткото на Айлин - Ресми Бобев, който изригна гневно в нета.

Ресми обяви, че дъщеря му отдавна вече е минала 18, на 24 години е и може сама да управлява живота си. Както и да бъде с който си поиска. "Не е малка, така че е свободна в избора си и може да си го "слага", с когото ще", написа Ресми, а думите му шокираха потребителите.

Не за друго, а защото самият му речник не отива на един родител. Да, Айлин е вече зряла жена и замисълът на думите му е правдив. Начинът, по който се изрази обаче, е меко казано неподходящ. Това е мнението на болшинството хора, попаднали на поста му.

Колкото до Айлин Бобева, тя ще види голям зор с конкуренцията на най-добрата си приятелка в "Ергенът", а именно Валерия Георгиева. Която показа, че може да не е топ-флиртаджийка с джуки до носа, но знае как да влезе под кожата на Евгени Генчев.