Разкритието за Азис шашна всички!

Откакто стартира шоуто „Маскираният певец”, където Азис е част от детективския панел, зрителите се питат защо кожата на чалга идола е толкова черна. [caption id="attachment_646331" align="aligncenter" width="300"]Азис Азис иска кожата му да е по-тъмна[/caption] Изпълнителят е от ромски произход и е мургав по рождение, но сега е толкова потъмнял, че прилича по-скоро на африканец. Някои фенове предположиха, че не излиза от солариума, за да постига тaкъв загар, ала според запознати истината е друга.

Хора от обкръжението на Азис издават, че той дължи свръхтъмния цвят на кожата си на инжекции с меланотан, които периодично си бие в коремната област подкожно. Това е пептид за придаване на равномерен тен - без петна и без излагане на слънце.

Проучване на вестник „Уикенд” установи, че продуктът може да бъде закупен само онлайн, а стойността на една ампула от 10 мг е 87 лв. Активното вещество засилва производството на пигмента меланин, който определя естествения нюанс на кожата, ириса на очите и човешката коса. Той изпълнява и функцията на защита от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. Установено е, че продуктът меланотан действа не само върху цвета на кожата, но и повишава либидото. Също така влияе на апетита, като значително намалява нуждата от прием на храна.

За съжаление, неприятните странични реакции също не са малко – възможна е поява на гадене, обриви, леко повишаване на телесната температура. Поради тази причина лекарите не препоръчват свободното използване на пептида за почерняване.

Кралят на поп фолк обаче явно не се притеснява от такива неразположения, защото редовно си поставя инжекции за тен, твърдят запознати. Желанието му да е толкова черен било продиктувано от движението „Black Lives Matter”, което набра голяма популярност не само в САЩ, но и в Западна Европа. Глобалната формация има нарастващо влияние и в превод наименованието й ознавава „Черните животи имат значение”. Дейността й уж защитава правата на цветнокожите, но в крайна сметка се оказва, че на Запад вече е по-модерно и дори по-изгодно да се черен, отколкото с бял цвят на кожата.

„Някога се избелваха като Майкъл Джексън, сега нарочно се потъмняват и се правят на негри!” цъкат с език по-консервативните зрители на „Маскираният певец”.

Говори се, че Азис отдавна кроял планове да пробие в чужбина, затова нарочно докарал толкова тъмен тен, подчертавайки още повече етническата си принадлежност. Той бил убеден, че такъв външен вид в момента се котира на Запад и вярвал, че ще му бъде от полза. През последните години певецът направи и други промени във визията си. Той напомпа бицепсите и гърдите си по изкустван начин чрез поставяне на импланти. Изпълнителят на „Хабиби" често публикува в социалните мрежи снимки на оформеното си тяло, което обаче не е постигнато с пот на чело във фитнес залата, а с помощта на пластична хирургия. Азис се подложи на операцията в края на месец юли. Той се похвали, че по този начин си спестява години „блъскане" в залата. „В никакъв случай не искам да омаловажавам резултатите от фитнеса! Тренировките са полезни, но при мен ръцете бяха най-слабото звено! Каквото и да правех, не растяха!", уточни певецът. И допълни, че има и гръдни импланти, които наподобяват истински мускули, пише вестник Уикенд.