Редовно обсъждаме чалгарките за броя на пластичните им операции, но една от рекордьорките, които буквално унищожиха себе си и създадоха ново АЗ, е Тоца. Антония Петрова се прости отдавна с лицето, което природата й е дала, за да се превърне в това, което виждаме днес и което тя смята за много красиво (нищо, че ще се пръсне).

Потрес: Антония Петрова заличи себе си, истинското й лице е само спомен! (Припомнете си как изглеждаше преди - СНИМКИ)

Е, защо да не си припомним как изглеждаше съпругата на Ивайло Батинков в дните, когато изгря на хоризонта. Знаем, че първата й поява пред медиите беше с конкурса Мис България, където грабна короната, но се и окичи с титлата Мис Крокодил, дадена й от зрителите.

Потрес: Антония Петрова заличи себе си, истинското й лице е само спомен! (Припомнете си как изглеждаше преди - СНИМКИ) - Снимка 2

Оттам нататък следваха любови, сватби, разводи, скандали и хвалби, много хвалби, с които не спира и до днес. Тоца вече има две деца, момчета, от Батинков и не престава да публикува снимки от това къде ходят на почивка, до това какво ядат вечер.

Потрес: Антония Петрова заличи себе си, истинското й лице е само спомен! (Припомнете си как изглеждаше преди - СНИМКИ) - Снимка 3

Темата сега обаче е визията й, така че - любувайте се! Както се вижда, Тоца не е Тоца, а нещо, което отдавна вече не помним. Устните, скулите, брадичката, очите дори са й различни. Камо ли напоследък, когато се е юрнала да се прави на Мара Отварачката и едва си затваря плътно устата от килограми хиалурон.

"Не след дълго може и Андреа от Бургас да конкурира, ама това е то Тоца. Тя е на принципа - смешна да съм, ама модерна да съм", коментират потребители в нета.