Антония Петрова мина границата в отношението към съпруга си Ивайло Батинков и това е мнението на голяма част от потребителите в нета. Дали, за да го опази от женското внимание (да, той не е Ален Делон на младини, но има пари), или за да изпъкне самата тя, но Тоца превърна половинката си в посмешище.

Знаем, че по традиция цялото семейство замина за Нова година на Малдивите, където остават няколко седмици. Там бившата миска се скъса да представя синовете си като куклички, а мъжа си като шут.

Потрес: Антония Петрова се изгаври жестоко с мъжа си! (вижте на какво оприличи Батинков - СНИМКИ)

Последните фотоси обаче обраха точките. На тях Антония се е барнала почти съвършена като си личи, че е сложила върху лицето и тялото си не един, а няколко филтъра от телефона. И да, с тях определено прилича на принцеса. Но Ивайло Батинков...

Потрес: Антония Петрова се изгаври жестоко с мъжа си! (вижте на какво оприличи Батинков - СНИМКИ) - Снимка 2

Ех, Ивайло Батинков мяза на селския далавераджия - барнат с кичозен златен ланец, шарено коланче и мустаци като на едновремешните бабаит ергени. Потребителите останаха потресени от вида на бизнесмена, който де факто издържа жена си, а тя го прави на маймуна.

"Ясно е какво цели - никоя жена да не го погледне с "влажни" очи, защото знаем, че и неговите са доста палави. Помним, когато преди месеци й сложи рога, а Тоцето се скри от мрежата за сума време. Сега е решила да го загрозява, че да не му налитат", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com