Помните как преди време, може би преди около месеци, Антония Петрова - Батинкова спря да публикува семейни снимки в мрежата и то за доста дълъг период. Това не само не е типично за нея, но сякаш не е и възможно. При все, че тя не спира да увековечава в мрежата всичко - от това какво са закусили у тях, до това как лежат на дивана в почивните дни. Всичко.

Е, после спря. И се оказа, че е спряла, заради криза в брака, а именно изневяра от страна на мъжа й. Ивайло Батинков бил спипан с любовница и за щастие Тоца не ги е хванала лично. Семейството им претърпя сложен период, но за около месец всичко сякаш отшумя и миската пак се върна на линия с фотосите си и привидно идиличната картинка на фамилията си.

Казваме "привидно", защото близки до нея източници разкриха потресаващата вест - бившата Мис България бесняла, колкото бесняла, но имала два варианта - да се разведе и да остане с две деца на ръце, или да прости и да си затвори очите.

И, разбира се, избрала второто. "Да, Батинков ще й дава издръжка, но колко голяма ще е тя, а и Тоца е свикнала на лукс и на уж перфектно семейство. Не си се представя като разведена жена", коментират източниците.

Освен това тя решително и категорично заявила, че дори и понякога мъжът й да кръшка, тя ще си остане неговата съпруга, която ще харчи парите му. А не някоя тъпа държанка.

Източник: Crimesbg.com