Умилителен и разтърсващ пост, в защита на годеницата си Лена Бориславова от обидите на Слави Трифонов, пусна Миро Иванов. Минути след публикацията обаче, освен аплодисментите за мъжкото му поведение, се нароиха и безкрайни коментари на потребители, настояващи да научат истината. А именно - верно ли, бе?!

"Мирославе, ти верно ли?! Верно ли защитаваш Ленчето, дето те направи лопатар и ти окичи главата с роги, каквито сигурно няма и да видиш вече в живота си - с разклонения, бате! Ся, то лошо няма да се правим на кавалери и на силни мъже, но бива да преценяваш правилно кога е моментът и кога ще станеш за смях", пишат в нета.

Припомняме, че днес Мирослав Иванов благодари на съдбата, задето го е срещнала с такава жена с главно Ж като Лена Бориславова. Той призна колко я обича и колко й вярва, и как никой от онези, които я плюят, не могат и на малкото й пръстче да стъпят - нито по акъл, нито по образование, нито по хубост.

Патетиката обаче дойде в повечко на потребителите, мнозина от които са убедени, че това чудо го е писал някой пиар. Още повече като отбелязаха, че Лена Бориславова изглежда отегчена и дори тъжна на кадъра с Миро, който съпровождаше поста.

"Он се ухилил като ряпа, а тя до него ще пукне от скука... Барем малко да се преструва", одумват годениците в мрежата.