Хитрата рускиня Виктория Капитонова е измамила стотици наивници в нета, за което се е облажила с над сто бона. Това изреваха ужилените потърпевши и се заканиха, че ще заведат дело срещу нея. Впрочем се оказа, че и тя ги плаши със същото, но този път за клевета.

Работата е в това, че Викито, която успя да грабне победата в "Ергенът", но не и сърцето на ергена Виктор Стоянов, се прави на лайф коуч и съветник как да пробиваме в онлайн пространството. Тя обещавала на последователите си да им "раздвижи" Тик-Ток и други мрежи като им предостави наръчник от полезна информация, съвети и други мурафети, с които Наталия Кобилкина отдавна я е изпреварила.

Курсовете при Капитонова стрували 500 лева като пари били броили над 230 души. Съответно Виктория е прибрала над сто бона, за които обаче клиентите й не видели нищо - не и нещо наистина нейно.

"Оказа се, че нито една идея не е реално на Виктория, а тя е откраднала всичко, което показва и приказва, от Марго Савчук, която е популярна инфлуенсърка в Русия. Това е страшна наглост и ние си искаме парите обратно", беснеят потребителките в нета.

Капитонова, разбира се, отрича всичко това и смята, че е дело на злобни хейтъри, които също се заканва да даде на правосъдието.