Мнозина останаха възмутени от показността на фолкаджийката Палома. Тунингованата мадама не пропусна да се похвали с луксозния си живот, който води в Дубай. Тя публикува в социалните мрежи видео, озаглавено „Животът в Дубай“, където показва гривни „Картие“, огромни букети с рози, подаръци от „Гучи“, както и бавачките, грижещи се за децата и какво ли още не.

 

Последователка я нахули, че светът се тресе от войни, измират деца и на фона на всичко това на никой не му пука за живота й в Дубай и вещите, които притежава. Тя дори определи като „цинично“ поведението й.

 

Младата майка не спира да се хвали с приказния живот, който води в емирството благодарение на мъжа й – мултимилионерът Георги Конов, който е бивш съпруг на ексводещата на „Огледала“ Гергана Гочева, издъхнала преди три години. Палома забременя десетина месеца след смъртта на Гери, която изгуби битката с онкологично заболяване на едва 38 години. Мъжът й не тъгува дълго след смъртта й и се ожени за Палома година по-късно. Двамата имат три деца, а Палома го дари с четвърто и всички живеят в Дубай, където имат няколко чистачки и 4 бавачки.

Последователка на Палома я направи на пух и прах

Макар малчуганите да не са навършили 8 години, са окичени с гривни „Картие“ и се обличат само в „Гучи“ и „Диор“, като мащехата им много държи да демонстрира всичко това.

 

Близки до силиконовата брюнетка разкриват, че не се разделя с бавачката на дъщеря си Доника-Мария, но в същото време прекарва преобладаващата част от деня си в социалните мрежи, където не спира да прави селфита, демонстрирайки завиден лукс.

 

Очевидци коментират, че се засекли с Палома в хотел. Тя не спряла да си прави селфита и да стои на телефона, а бавачката тичала по дъщеря й. Певицата гушкала отрочето си само за поредната порция снимки, след което отново я връчвала на гувернантката.

Източник: Уикенд