Изкуството на лъжата не е за всеки. Да, да се лъже е грешно, но и за това се иска интелект. Няма как да измислиш сносна лъжа, ако нямаш акъл за това... Доказателство за казаното е миската, която отдавна е втръснала на всички с постоянните си платени реклами в сайтчета - Венцислава Тафкова.

Поредната скудоумна лъжа: Венцислава Тафкова махнала силикона, била естествена! (я вижте тези топки - СНИМКА)

Последният й отчаян и крайно нелеп опит да блесне, е новината, че видиш ли, решила и си махнала силикона от бюста. Ма малее, какво чудо, какво нЯщо?! Всички са потресени!...

Едно на ръка, че никой не го вълнува какво си е сложила или си е махнала Тафкова - това изобщо не е казус. Смешното и дори жалко е, че лъжата й е повече от скудоумна. Защото само един бегъл поглед върху последните й снимки доказва обратното.

Ето я Венцито, барната в черно потниче с щедро деколте. И... а?! Какво виждаме да се подава от него - издути като топки моцарели. С такива не разполага никоя жена, която е естествена или е махнала силиконовите си импланти.

Деколтето на Тафковчето си реве, че е пластмасово и само краен дебил би се вързал на приказките за биологичната й естествена 'убост. Но, хайде да приключваме с нея, че ни писна...