Николета Лозанова направи поредната мръсотия, този път на уж приятелката си Лили Клюкарката!

Клюкарката Лили е на път да си стегне багажа и да излети от предаването на Николета. Засега Лиляна Ангелова е натирена в кюшето й е размахан пръст, с последно предупреждение да не излети от „Папараци”. Двете с жената на Валери Божинов не могат да се дишат заради проблеми около светското предаване. Клюкарката на Николета Лозанова искала отново да си върне звездните десет минути, които имала в предишните епизоди.

[caption id="attachment_435638" align="alignright" width="300"]Николета Николета уволнява Лили Клюкарката, праща я на улицата[/caption]

Но нейното участие е било свито до минута-две ефирно време, което никак не й се харесвало. Участничката от едно от изданията на Биг Брадър Ол Старс не искала да й се „смачка” времето, защото си мечтаела за звездна кариера и повече ефирно време.

Николета обаче вместо да й даде повече време на екран имала намерение да й покаже вратата. Силиконовата хубавица обаче напирала да се изявява повече на екран, но новите параметри на предаването не й го позволявали. Според клюката Лили искала да си спретне собствено телевизионно предаване, точно клюкарско, което да разнищва случващото се из нощна София. Но никой продуцент не бил навит да й даде тази възможност.

Версията на клюкарката Лили обаче била, че тя умишлено я стопира и не й дава възможност за изява. Затова клюкарката запомнила да плете интриги и сплетни около плеймейтката. Но след като разбрала какви ги върши нейната репортерка, Николета Лозанова се наострила срещу нея. Заради тези пререкания двете си обявили негласна война, разкриват от кухнята на предаването.