Казали са го още навремето хората, че дребното в много случаи се оказва вредно. И да, доста са потвържденията на тази теория, като в чалга средите едно от тях е Мария. Мара Отварачката може да е 30 кила напикана и да е с ръст на пигмей, но е в състояние да извади извън нерви и най-големия стоик.

Наскоро се разкри истината за отношенията с двамата й последни съпрузи - Християн Гущеров и Мирослав Соколов, на които Отварачката първа скачала и налитала на бой. Да й се ненадяваш и да се чудиш с кой акъл го прави като е на шамар живот, но... факт.

Преди няколко вечери обаче нейни съседи станали свидетели на страшен цирк, придружен от чупене на посуда и дивашки крясъци, излизащи от устата не на Миро Дзвера, а на Мара.

"Беше след полунощ, когато всичко е адски тихо. Изведнъж се започна зверски скандал, в който кънтеше гласът на Мария и се чуваха откъслечни крясъци, всичките до един обиди. То не беше "животно", то не беше "изрод", то не беше "боклук"... После започна чупене на чинии вероятно, хвърляха се в пода, абе, страхотия. И това не е първият й случай, а после да ходи да се оплаква, че я шамарили. Че кой адекватен мъж ще го търпи това?!", разказват потресени съседите.

Източник: Crimesbg.com