Край! Връзката между Виктория Петрова и Красен Кралев приключи окончателно след шест години, през които всички ги даваха едва ли не за пример. А мнозина очакваха развръзката да бъде, както си му е редът - сватба и най-сетне бебе за водещата на Би Ти Ви. Никой обаче не очакваше раздяла.

Е, случи се, но не по вина на 44-годишната Виктория, а по вина на десет години по-възрастният от нея Кралев. Който изведнъж се сетил, че си пада по наборки на щерка си и си хванал 20-годишна любовница.

Двамата бяха засечени на романтична вечеря в столичния квартал "Манастирски ливади", където показваха близост, без да се крият. Което ясно дава да се разбере, че Кралев и Петрова вече дори не живеят заедно. Водещата била повече от разочарована, но това не я сварило неподготвена, напротив - отношенията й с Кралев буксували отдавна и било ясно накъде вървят нещата.

"Вики не е добре, не може да се каже, че е щастлива. Но и не е седнала да реве и да се тръшка. Хвана се за работата и остави Красен в миналото. И без това двамата никога не успяха да се разберат по темата за детето. Тя е на 44 и иска наследник, а той вече има голяма дъщеря, не му се сменяха памперси", разкриха близки до Петрова.

И добавят, че по начало никой от познатите й не е одобрявал любовта й с Кралев, защото са уверени, че тя заслужава по-добър и стойностен мъж.