Детето - чудо... Това определение вече е в миналото за Крисия Тодорова, която от юни месец вече е пълнолетна и вече жена. Разбира се, талантът на малката чаровница, пленила Слави Трифонов и цяла България, си остава непокътнат, въпреки че отдавна не сме я чували с нови парчета или изяви, но причината е, че Криси набляга на следването си.

Порасна и... Крисия взриви мрежата с "напращели" устни! (хиалурон ли си сложи - СНИМКИ)

Друго обаче направи впечатление и разбуни духовете в нета. Факт е, че Крисия няма навика да се показва постоянно в мрежите, подобно на каките си като Гери-Никол например (и тя парчета няма, но пък мощна дупара дал Господ)...

Затова всички останаха супер изненадани при настоящия пост на Крисия. На снимката, която сладураната реши да пусне, устните й изглеждат твърде "напращели" така да се каже... и мнозина моментално я обвиниха, че не е останала по-назад от кифлите.

"Ей я на - досущ като масовката. Нямаше търпение да чукне 18 и да си набоде джуките с хиалурон. Защо бе, момиче, така си беше чудно хубава, а и имаше своето си неподражаемо излъчване. Сега остава само и носа да решиш да си клъцнеш, че да станеш като Преслава", коментират в нета.

Но според други, а и според нас, Крисия не си е сложила хиалурон, а просто е направила странна муцунка, която дава подобна заблуда.