Отдавна й казаха хората, че само с голите й снимки няма да стане, още повече, че не е първа хубавица, а и големи балкони няма, но Ани Хоанг едно си знае... Половинката на Люси Иларионов все по-често сваля дрехите и се снима в натура, за да върже няколко лайка в повече, разбира се.

Че виетнамката не си търси мъж, това поне е сигурно. Преди ден тя се показа с Люси и двамата отново потвърдиха, че си живеят мирно и сговорно. Само дето тя уж е певица, а той уж е режисьор, а от години не са произвели нито един хит.

Иларионов работи успешно за много други музиканти, но кой знае защо не може да отвори път на своето Ани. "Може би просто тя не става за тая работа", коментират отдавна по мрежите. Е, не знаем за какво става, но да се съблича я бива.

Хоанг се пусна дибидюс в гръб, за да "раздразни" аудиторията, но получи и доста неочаквани коментари, които едва ли са й по вкуса. Защо ли?! Ами защото я сравниха с мъж. Причината е, че е толкова кльощава, че буквално няма талия, а фигурата й е с типично момчешките извивки.

"Една жена е съблазнителна и примамлива, когато е с извивки на цигулка, на китара, знаете... А това нито боцки има, нито ханш заоблен има, като една точилка е", коментират в нета.

Източник: Crimresbg.com