Милионерският наследник Християн Гущеров и съпругата му – пенсионираната плеймейтка Светлана Гущерова сътвориха чутовна излагация.

Двамата паднаха толкова ниско, че накараха всички да се зачудят как е възможно това.

Едва ли някой ще се изненада, ако кажем, че Гущеров си угажда като че утре е краят на света и това е последното му ядене в живота. Неслучайно Светлана изпитва сериозни затруднения да го втали. И едва ли някога ще пожъне успех предвид вълчия му апетит.

Тези дни Светлана Гущерова направи обществено достояние начинът, по който гощава възлюбения си. Тя му сервира  цяла купа, тежаща 500 гр. хайвер от есетра. Бърза проверка сочи, че стойността на тази гощавка е 790 лева.

Освен това хайверът е съчетан с хляб с активен въглен и семена. Неговата цена е 3 лева, без една стотинка.

Запознати издават, че този хляб е изключително подходящ за прочистване на стомашно-чревния тракт и за борба с лошия холестерол.

Едва ли обаче лакомият Християн Гущеров ще успее да прочисти организма си от алкохола и множеството мазни мезета, които поглъща, само с помощта на хляба.

Запознати обаче са категорични, че само новобогаташи и парвенюта биха могли да консумират хайвер от есетра в съчетание с този вид хляб, тъй като вкусовете им се бият. Едва ли бихте могли да си представите какво се случва в стомаха му след такова хранене.

Източник: lupa.bg

Попиляха Светлана и Християн Гущерови с след тази чутовна излагация (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Попиляха Светлана и Християн Гущерови с след тази чутовна излагация (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2