Зрители на новия филм за футболната легенда Гунди буквално попиляха щерката на президента Румен Радев. Младата Дарина Радева се появи на премиерата на лентата в рокля за цели 10 000 лева, на известна наша дизайнерска къща.

Прическата й бе в стил Лейди Гага, а роклята толкова фамозна, че засенчи всички останали на събитието. Дори актрисата, изиграла главната роля във филма - Александра Свиленова беше по-обрана и скромна от президентското чедо.

Както знаем, Румен Радев дойде на премиерата, но без жена си Деси Радева. Той не скри гордостта си от своята дъщеря, която обаче трябва да възпита в малко повече възпитание и смиреност, смятат потребители. Те попиляха Дарина затова, че нарочно се е опитала да засенчи Свиленова и всички други актьори в продукцията, че ако щеш и самият Павел Иванов, влязъл в образа на Гунди.

"Разбираме да имаше някаква добра роля, ами то... появи се два пъти на екран и дотам, а вече е много важна. Ей, момиченце, не се прави така! А с това си огромно и празно самочувствие показваш само, че за нищо не ставаш. Погледни една Мария Бакалова как се държи - коренно противоположни сте", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com